кадър Нова телевизия Редактор: Няма как да преговаряш с ДПС и после,

...
кадър Нова телевизия Редактор: Няма как да преговаряш с ДПС и после,
Коментари Харесай

Георг Георгиев, ГЕРБ: Няма как да преговяряш с ДПС и после да нямаш нищо общо

кадър Нова телевизия 

Редактор: 

Няма по какъв начин да преговаряш с Движение за права и свободи и след това, в случай че те поддържат, да твърдиш, че договарянията нямат нищо общо с това. Това съобщи в предаването „ Пресечна точка ” по Нова телевизия Георг Георгиев от ГЕРБ. Той оцени като обидно решението на „ ИТН ” да разгласят състава на кабинета си едвам при разискването му в Народното събрание. „ Това не се е случвало в никакъв случай ”, акцентира Георгиев. Представителят на ГЕРБ посочи, че в изискванията на настоящия спор изплува все по-силно облика на Българска социалистическа партия като вид държавното управление на Има Такъв Народ да бъде подкрепено.

Георгиев напомни, че и Има Такъв Народ, и Демократична България, и ИБГНИ са повтаряли „ мантрата ”, че няма да работят с партиите на статуквото. „ По-голямо статукво няма, те ръководят под една или друга форма още преди да се родим ”, съобщи той.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР